Előfizetői tartalom

Mit tervez a Deutsche Telekom az MTellel?

Portfolio
A Deutsche Telekom az amerikai részlegének eladásából befolyó mintegy 25 milliárd dollárnyi készpénzből továbbra sem tervez nagyobb felvásárlásokat, ehelyett saját részvény visszavásárlásra és adósság-visszafizetésre költenének. A Financial Times-nak adott nyilatkozatában a vállalat vezérigazgatója René Obermann kiemelte, kisebb akvizíciókra IT-területen kerülhet sor. A Magyar Telekomban meglévő 59,2 százalékos részesedés emeléséről a menedzsment továbbra sem beszél.

A német telekommunikációs vállalat vezérigazgatója kizárta, hogy az amerikai leányvállalatának lezárását követően több milliárd dolláros akvizíciókat hajtanának végre. Kisebb felvásárlások viszont lehetségesek, elsősorban a mobil internet és cloud computing szolgáltatásokat nyújtó vállalatokban. Miközben a vállalat versenytársai, a Vodafone, a Telefónica...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés