Előfizetői tartalom

Jól indul a jelentési szezon, brillíroznak a hazai cégek

Portfolio
Idehaza is tart már az első negyedéves gyorsjelentési szezon, bár a cégek többsége még csak ezután fogja publikálni eredményeit. A fontosabb cégek közül azonban már a Magyar Telekom, az Egis és a Richter is jelentett, mindegyikük felül tudta teljesíteni az elemzői várakozásokat nettó profit szinten. Mindez pozitív előjelnek számít az egész szezonra nézve. Az alábbiakban az eddig megjelent gyorsjelentések összefoglalását találják Olvasóink.

Egis (4 539/4 064 m Ft)A várakozásokat jelentősen felülmúló első negyedéves gyorsjelentést tett közzé a tegnapi piaczárást követően az Egis, mely üzemi szinten 35, nettó szinten pedig 12%-kal magasabb profitot ért el, mint ami a konszenzusban szerepelt. A negyedév jól alakult, a profitabilitás erőteljes volt, a piac azonban várhatóan nem erre, hanem a hazai szabályozói változásokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés