Előfizetői tartalom

Amikor tényleg számít, még mindig drága a márkaszerviz

Hámor Iván
A rohamos ütemben korosodó járműpark még a legnagyobb forgalmazókat is arra kényszeríti, hogy az újautó értékesítés mellett a négyévesnél idősebb, de a portfóliójukba tartozó autók tulajdonosait, üzemeltetőit újra megszólítsák, számukra is kínáljanak olyasmit, amivel műhelyeikbe csábíthatják a látókörökből kikerült autókat.

A cégek autóparkjaiban is egyre több a magas futásteljesítményű személy- és kishaszonjármű, melyek üzemeltetése már kifejezetten megterhelő a számukra. Jellemzően 3-5 éves kor között van az a pillanat, amikor a kilométerre vetített költség a legalacsonyabb, elméletileg ekkor a legideálisabb újra cserélni az adott járművet. Csakhogy erre nem minden esetben van lehetőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés