Előfizetői tartalom

Richter, Egis: jönnek a gyorsjelentések

Portfolio
Jövő héten teszi közzé első negyedéves gyorsjelentését az Egis és a Richter, ami azonban a megszokottnál kevésbé lesz érdekes, hiszen a két cég jövőbeli profitját a legjelentősebben a hazai elvonások alakítják majd a következő években. A két gyógyszergyártó üzemi eredménye kismértékű emelkedést mutathat, nettó soron azonban a forint erősödése nyomán jelentősebb csökkenést várnak az elemzők.

A két tőzsdei gyógyszergyártó jövő heti gyorsjelentését megelőzően a Portfolio.hu összeállította az elemzői konszenzusokat, melyek legfontosabb megállapítása, hogy üzemi szinten kismértékű emelkedést, nettó szinten pedig érdemi csökkenést várnak az elemzők. Az Egis kedd este, a Richter pedig a piaci várakozások szerint szerda hajnalban teszi közzé gyorsjelentését.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés