FONTOS Maradandó sérüléseket szenvedett Robert Fico
 
Előfizetői tartalom

Japán nélkül nem megy, kis elmozdulások Ázsiában

Portfolio
Vegyes mozgásokat láthatunk ma reggel az ázsiai piacokon, de a jelentős indexek érdemi elmozdulást nem mutatnak. A hongkongi Hang Seng 0,1%-kal került lejjebb, míg a kínai benchmark 0,1%-os emelkedést mutat, az ausztrál parkett pedig 0,3%-kal erősödött. A japán tőzsde ma is zárva volt, pénteken viszont újra lesz kereskedés.

Miközben a fekete arany árfolyam tovább csúszott lefelé a kínai olajtársaságok részvényeitől is elpártoltak a befektetők. A Cnooc részvényei 2% feletti csökkenést mutatnak, de a PetroChina is 2,2%-os mínusszal közelíti a zárást. Szolid pluszokat mutatnak viszont Hongkongban a bankok, az Industrial & Commercial Bank of China és a HSBC 0,5-0,4%-ot értékelődtek fel. A nyersanyagárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés