Előfizetői tartalom

A méret a lényeg

Hámor Iván
A távol-keleti kapcsolatait - Nissan és Samsung Motors - kihasználva tért vissza az európai felsőkategóriás limuzinok piacára a Renault. A Latitude egy olyan nagyautó, amit japán alapokra koreai mérnökök terveztek - elsősorban - a térségbeli igények figyelembevételével, de kis módosításokkal Európában is megállhatja a helyét.

A Renault Latitude a klasszikus autók mintájára készült, három fő részre osztható karosszériával. A motorház nagyságát nem elsősorban műszaki okok indokolják, hanem a forma és a jármű többi mérete követelte meg, hogy ekkora legyen. Az arányosság látszatának keltése mellett így a kellő nagyságú gyűrődő zóna is könnyűszerrel kialakítható volt benne, amivel a Renault...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés