Előfizetői tartalom

Tovább nyújtogatja csápjait a médiabirodalom

Portfolio
A Los Angeles Dodgers új 20 évre szóló, 3 milliárd dolláros szerződést írt alá a News Corporation-höz tartozó, Fox-xal a csapat meccseinek közvetítési jogáról. Az ügylethez még szükség van a Major League Baseball (Liga) tulajdonában lévő, a Los Angeles-i csapatban tulajdonos alap jóváhagyására, melyet a Liga kommiszárja Bud Selig irányít.

A CBS korábbi elnöke szerint az alap vezetése komolyan gondolja az ügylet esetleges megtorpedózását, hiszen az ex-elnök véleménye szerint is több pénz lenne kicsikarható a jogokért, ha több ajánlatot versenyeztetne meg a sportvállalat a közvetítési jogokért. A Ligának minden tárgyalást jóvá kell hagynia, melyről a Dodgers tulajdonosa, Frank McCourt tárgyal. McCourt arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés