Előfizetői tartalom

Mi lesz veled OTP? - Technikai elemzés

Portfolio
Alapvetően változott meg az OTP technikai képe a napokban. A részvény az elmúlt egy évet egy kereskedési sáv foglyaként töltötte, ahol nem igazán lehetett eldönteni, hogy a hosszú távú trend emelkedő, avagy csökkenő. Talán ennek volt köszönhető, hogy nagyon sok kereskedő csak a partvonalon kívülről figyelte az árfolyam mozgását. A tegnapi nap azonban őket is visszacsalogatja a parkettre.

Az OTP árfolyama tegnap új csúcsra emelkedett, amivel megerősítést nyert, hogy a részvény tinglitanglija alapvetően egy emelkedő trend, ahol is a vételi pozíciókat célszerű favorizálni. További jó hír, hogy a tegnapi emelkedéssel egy több mint hároméves csökkenő trendvonal is megtört, ami szintén a vételek mellett szóló érv, amit csak fokoz, hogy tegnap a részvény egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés