Előfizetői tartalom

Nincs mese, Amerikába kell menni (interjú)

Portfolio
Minden hazai technológiai vállalkozásnak törekednie kell rá, hogy kilépjen a nemzetközi porondra, elsősorban a Szilícium-völgybe kell eljutni, - mondta el a Portfolio.hu-nak Szigetlaki Zsolt, a WebCam Laboratory egyik alapítója a StartUp Underground konferencián. A speciális oktatási szoftvert fejlesztő csapat több versenyt is megnyert, ami megnyitotta az utat a százmillió forintos nagyságrendű tőkeemelés felé is. A startup akár az elmúlt évek magyar sikertörténetei, a Prezi.com, Ustream.tv vagy a LogMeIn nyomdokaiba is léphet, legalábbis első sikereiket már elkönyvelhették a megcélzott, meglehetősen speciális piacon.

Portfolio.hu: Indításként adja magát a kérdés: mi a WebCam Laboratory? Szigetlaki Zsolt:A WebCam Laboratory egy oktatási szoftver, webkamera-alapú természetmegfigyelő laboratóriumnak szoktuk nevezni, ami diákoknak, iskoláknak, tanároknak készült. Az alapgondolat az, hogy a manapság két-három ezer forintért megvásárolható webkamerák húsz évvel ezelőtt az abszolút high-tech...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés