Előfizetői tartalom

Milyen klímapolitikát kövessen az Unió?

Portfolio
Fellegi Tamás klímaügyért is felelős nemzeti fejlesztési miniszter elnökölte az Európai Unió környezetvédelmi minisztereinek informális találkozójának klímapolitikai témáit 2011. március 26-án. A gödöllői találkozón a résztvevők az informális munkaülés egyetlen napirendi pontjaként a nemzetközi éghajlatvédelmi rezsim kérdéseit vitatták meg, míg a munkaebéden az Európai Unió 2050-ig előremutató dekarbonizációs útiterve volt terítéken - olvasható a fejlesztési tárca közleményében.

A miniszteri munkamegbeszélések célja az Európai Unió által képviselt klímapolitikai stratégiák és álláspontok összehangolása volt, amely az ez évben megrendezésre kerülő nemzetközi klímavédelmi tárgyalásokra való felkészülést szolgálja. A soros elnökség alatt Magyarország feladata, hogy koordinálja a közös uniós álláspont elfogadását és a nagyobb stratégiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés