Előfizetői tartalom

Mégsem költözik Kolozsvárra az ING

Portfolio
Romániai sajtóértesülések szerint leállítja kolozsvári regionális Szolgáltató Központjának kialakítását a holland székhelyű ING. Mint ismeretes, Kolozsváron végezték volna a magyarországi ING back-office tevékenységét is, most azonban úgy döntöttek, stratégiaváltás miatt bezárják a jelenleg 122, más források szerint 185 főt foglalkoztató központot.

Idén több mint 400, 2013-ban már mintegy 1000 főt foglalkoztatott volna az a kolozsvári szolgáltatóközpont, mely a közeljövőben a magyarországi ING back-office tevékenységének feladatait is átvette volna. Kovács Zsolt, az ING Biztosító elnök-vezérigazgatója december elején így indokolta a Portfolio.hu-nak a tevékenységek ily módon történő racionalizációját: "A biztosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés