Előfizetői tartalom

Mégsem szabadulhat meg a Deutsche Telekom a ballaszttól?

Portfolio
A Sprint Nextel vezérigazgatója, Dan Hesse azt nyilatkozta, jelezni fogják a kongresszus felé, hogy az AT&T és a T-Mobile USA összeolvadása veszélyeztetné az egész mobilszolgáltató iparágat, írja a Bloomberg. Egyelőre még vizsgálják, hogy a felvásárlás nem ütközik-e versenyjogi szabályokba, és úgy tűnik, a Sprint mindent megtesz majd, hogy a 39 milliárd dolláros üzlet ne jöhessen létre.

Hesse egy orlandoi konferencián mondta el, hogy abban az esetben, ha az AT&T és a T-Mobile USA egyesülnek, azzal olyan iparági szereplő jönne létre, amely hatalmas erővel rendelkezik. Az AT&T a Deutsche Telekom amerikai leányvállalatának felvásárlását követően a legnagyobb szereplő lenne, és a második Verizon Wireles-szel együttesen az amerikai piac 79 százalékát birtokolná....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés