Előfizetői tartalom

Veszteséges lesz idén a magyar Vodafone

Portfolio
Milliárdos hálózatfejlesztésről írt alá szerződést nemrégiben a Vodafone, amit azért kezdeményezett a cég, mert meglátása szerint robbanásszerű fejlődés lesz a mobilinternet iránti keresletben, amit többek között az okostelefonok terjedése is segíthet - mondta el a Vodafone magyarországi vezérigazgatója, Beck György a Figyelőnek adott interjújában. Hozzátette, hogy a céget versenytársainál érzékenyebben érinti a különadó, mivel a későbbi belépés miatt alacsonyabb profitabilitással működik a magyar piacon, és idén veszteséges lehet emiatt a társaság.

Milliárdos hálózatfejlesztésről írt alá szerződést a napokban a Vodafone, amely országszerte biztosítja a szélessávú mobilinternetet. Beck György, a Vodafone magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója a Figyelőnek adott interjújában elmondta, hogy a 3G technológiára alapuló adatátviteli piacban látta a felzárkózás lehetőségét, hiszen eleve időhátránnyal indult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés