Előfizetői tartalom

Megújult az Allianz

Portfolio
8,9 milliárd forintnyi különadó mellett 4,3 milliárd forint adózott eredménnyel zárta 2010-et az Allianz Hungária Biztosító. Új székházat kapott a társaság, a költözés a cég megújulását is hűen jelképezi - mondta Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató a társaság mai sajtóbeszélgetésén. Az Allianz Bank eladása Kisbenedek véleménye szerint nem jelenti számukra a banki értékesítési stratégia végét, ezt az FHB-val kötött stratégiai megállapodás garantálja. Magán-nyugdíjpénztárát az Allianz megtartja.

Március 22-én, kedden kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciája. Regisztráljon Ön is az eseményre! Az Allianz Bank eladása Az Allianz Bank eladásával kapcsolatos kérdésre válaszolva Kisbenedek elmondta: ha előre tudták volna a magyar bankok, mi fog bekövetkezni a válság során, vélhetően más bankstratégiát alkalmaztak volna. Szavaiból kiderült: ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés