Előfizetői tartalom

Világvége vagy korrekció? - Technikai elemzés

Portfolio
A japán földrengés utóhatásai sokkolják továbbra is a piacokat, amelyek következtében a világ tőzsdéi fejest ugrottak a mélybe. Mielőtt erőt vesz rajtunk a világvége hangulat, nem árt egy pillantást vetni a vezető indexek grafikonjaira. A magyar szempontból csonka kereskedési hetet az S&P500 és a DAX indexek grafikonjaival indítjuk.

S&P500 Az S&P500 hosszabb távú napi grafikonján jól látható, hogy az index fontos támaszzónához érkezett a ma reggeli pánikhangulatban. A támaszt az 50%-os és 38,2%-os Fibonacci szintek, valamint egy lokális mélypont képezték. A december óta tartó emelkedő hullámnak ezzel megvolt az elvár korrekciója, semmi több. Tehát technikai szemmel egyelőre egy korrekcióról beszélhetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés