Előfizetői tartalom

Ma indul az RFV kötvények jegyzése

Portfolio
Mától lehet jegyezni az RFV kötvényprogramjának harmadik lépésének keretében kibocsátani szándékozott értékpapírokat, tette közzé a társaság. A meghirdetett mennyiség minimálisan 100-100 millió forint a lakosság és az intézmények számára egyaránt, azonban ezt meghaladóan jelentős túljegyzést is elfogad a vállalat. A kötvények 10,275%-os éves hozam mellett kerülnek kibocsátásra, ez 3,7%pontos prémiumot jelent a benchmark állampapírhoz képest.

Az RFV a lakossági és intézményi ügyfelek körében egyaránt 100-100 millió forintnyi kötvényt bocsát ki, azonban a társaság jelentős túljegyzést is elfogad, amennyiben ezen mennyiség feletti igény jelentkezik. A jegyzés a mai nappal indul, az intézmények számára március 7-én 16:00-ig, míg a lakosságnak március 11-én déli 12:00-ig van lehetősége a jegyzésre. Ahogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés