Előfizetői tartalom

Richter: eredmények a cariprazine vizsgálatairól (Korr.)

Portfolio
Kedvezőtlen előzetes eredményeket közölt a Richter a major depresszió kiegészítő kezelését célzó, új, fejlesztés alatt álló antipszichotikus vegyületével, a Cariprazine-nal végzett 8 hetes fázis II klinikai vizsgálatról. Ezekre az eredményekre alapozva a Richter és a Forest mérlegelik egy további fázis II vizsgálat elvégzését szélesebb dózistartományok alkalmazásával.

A Forest Laboratories és a Richter Gedeon közzétette a major depresszió kiegészítő kezelését célzó, új, fejlesztés alatt álló antipszichotikus vegyületével, a Cariprazine-nal végzett 8 hetes fázis II klinikai vizsgálat előzetes eredményeit a fő vizsgálati paraméterek tekintetében. A Cariprazine-nal jelenleg fázis III klinikai vizsgálatok zajlanak skizofrénia és bipoláris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés