Előfizetői tartalom

Viharok tépázták az OTP partnerét

Portfolio
1,4%-os növekedés mellett 14,7 milliárd eurós díjbevétellel zárta a 2010-es évet az OTP stratégiai partnere, a franciaországi székhelyű Groupama SA - derül ki a társaság keddi közleményéből. A biztosító nettó eredménye ugyanakkor egy év alatt 41,4%-kal visszaesve 387 millió euró lett, a visszaesésben jelentős szerepet játszottak a francia- és magyarországi viharkárok. A hazai Grouapama Garancia díjbevételei a kedvezőtlen piaci környezet mellett közel 7%-kal emelkedtek.

Március 22-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciája, melynek meghívott előadója Csonka István, a Groupama Garancia vezérigazgató-helyettese is. Regisztráljon MOST! A Groupama SA 2011. február 15-én, Jean-Luc Baucherel elnökletével összeült igazgatósága lezárta a Groupama SA. konszolidált beszámolóját és a csoport 2010. üzleti évre vonatkozó kombinált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés