Előfizetői tartalom

Meddig tarthat az emelkedés? - Technikai elemzés

Portfolio
Arra a kérdésre keresve a választ, hogy a jelen rally meddig tarthat, egyértelműen Amerika felé kell fordulnunk, hiszen a tengerentúli tőzsdék teljesítménye, ha nem is meghatározó, de mindenképp irányadó az európai és egyben a hazai parkett részvényárainak tekintetében is. Cikkünkben fontos amerikai indexeket elemzünk és keressük azokat a szektorokat is, melyek felülteljesíthetik a piacot a jövőben.

S&P 500 Heti grafikonon rendületlenül tör fölfelé az S&P 500, fordulónak, de még gyengeségnek sem tudjuk jeleit felfedezni, ilyenkor nem tehetünk mást, mint nyugtázzuk, hogy túlvett a piac, és nem próbálunk meg okosabbnak lenni nála. Technikai ellenállás a közelben nem található, legközelebb az 1400 pontos lélektani határ és 1425 pontnál lévő szint hozhat eladói nyomást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés