Előfizetői tartalom

Veszélyekre figyelmeztetnek a biztosítók

Portfolio
Utazás előtt érdemes informálódni, s megnézni, hogy a célország nem szerepel-e az utazásra nem javasolt országok listáján a Külügyminisztérium honlapján. A veszélyeztetett kategóriába sorolt térségekben az infrastruktúra esetleges összeomlásakor még egy banális egészségügyi probléma is igen nehéz helyzetbe hozhatja az oda utazót - figyelmeztet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Március 22-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciája, melyen a szektor legjelentősebb szereplői vitatják meg a biztosítási piac kilátásait. Regisztráljon Ön is! Az Egyiptomban zajló események miatt a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma az afrikai országot "az utazásra nem javasolt, valamint fokozott biztonsági kockázatokat rejtő utazási célországok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés