Előfizetői tartalom

Támaszok itt, új csúcsok ott - Technikai elemzés

Portfolio
Érdekes hetet tudhatunk magunk mögött, a magyar és a vezető piacok ismét elváltak egymástól. Míg mi a támaszokkal harcoltunk, addig az S&P500 új csúcsra tört. Pánikra semmi ok, mint az alábbi grafikonokon is látható, mindkettőnek pozitív az üzenete. A hetet az S&P500, a BUX, OTP és MOL grafikonokkal indítjuk.

S&P500 A sokat emlegetett 1340-es szint most már kézzel fogható közelségbe került az S&P500 számára. Nem lenne meglepetés, ha már a napokban elérné az index a 161,8%-os szintet.BUX Szemben az előző indexszel, a BUX-ot meghatározó szintekig pofozták vissza, amely péntekre megfordította a magyar piacot. A támaszunkat a fibonacci szinteken kívül a 22,000-es szint alkotta. A meghatározó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés