Előfizetői tartalom

Öt százalék alá ment az Aegon az RFV-ben

Portfolio
Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő bejelentése szerint 2011. február 09-10. közötti tőzsdei részvényátruházás során 571 darab RFV törzsrészvény értékesítésével 5,02%-ról 4,99%-ra csökkentette a vagyonkezelésében levő összehangoltan eljáró jogi személyek szavazati jogot biztosító befolyásoló részesedését az RFV-ben.

A legfrissebb, tavaly első félév végi tulajdonosi megfeleltetés szerint az Aegon akkor még 6% feletti befolyással bírt az RFV-ben, ami mostanra már 5% alatti szinteken tartózkodik. Az alapkezelőnek az esetleges további részvény eladásokról (az 5%-os szint alatt) már nem kell eleget tenni bejelentési kötelezettségnek. Az utóbbi napokban az RFV egy másik nagytulajdonosa, az OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés