Előfizetői tartalom

Megfelelő Richter jelentés, a papírt egyes elemzők mégsem szeretik

Portfolio
A Richter negyedik negyedéves számai a legtöbb elemző várakozásainak megfelelően alakultak, bár a KBC szerint az egyszeri tételektől tisztítva azokat a konszenzust jelentősen alulmúló eredmények születtek. A Richter árazását a BoA és a Morgan Stanley is magasnak tartja, ezért megerősítették alulsúlyozás ajánlásukat, miközben a Raiffeisen továbbra is a vételi oldalon állna.

Bank of America A piaci várakozásoknak és a BoA prognózisának is megfelelő számokat tett ma közzé a Richter, azonban a 18-as 2012-es P/E és a 2012-15-ös 4%-os EPS CAGR alapján továbbra is alulteljesítő ajánlást fogalmaz meg az elemző a papírokra. Bár a bevételi szám megfelelt a vártnak, annak régiós eloszlását illetően nagy szóródás mutatkozik. A BoA a lengyel piacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés