Előfizetői tartalom

Lázár kitart törvénymódosító javaslata mellett

Portfolio
Csodálkozom, hogy nagy a riadalom - reagált a fideszes Lázár János az energetikai tárgyú törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványa körüli vitára - számol be az MTI a képviselő mai sajtótájékoztatójáról. Mint ismeretes, a Fidesz frakcióvezetője még január 21-én nyújtott be egy olyan törvénymódosító javaslatot, amely az idei évben 25%-kal, majd 2012-ben 35%-kal vágná meg a kapcsoltan és megújuló forrásból termelt áram KÁT-os (támogatott) átvételi árát. A képviselő javaslatával kapcsolatban az energiaügyi államtitkár Bencsik János, és több szakmai szervezet is nemtetszését fejezte ki.

A Fidesz frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Fidesz-KDNP siófoki frakcióülésén az energiaügyekkel kapcsolatos jogalkotás is szóba kerül majd, ahol - mint mondta - lesz alkalma kifejteni a képviselőtársai számára, miért tartja fontosnak, hogy "egy igazságtalan rendszer helyett végre szülessen egy igazságos áramvásárlási és -támogatási rendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés