Előfizetői tartalom

Néha érdemes zavaros vízben halászni - Technikai elemzés

Portfolio
Nem tett jót Amerikában a piaci szereplők idegeinek a múlt pénteki eladási roham, hétfőn mégis kisebb visszapattanást láttunk, úgy tűnik újra épültek a vételi pozíciók, legalábbis részben. Az elkövetkező napokban az ideges kereskedők keze könnyedén megremeghet és megcibálhatják a részvényeket és az indexet akár mindkét irányba. Mint a hasonló szituációkban általában, most is kínálkozik néhány érdekes lehetőség.

Dow Jones A hétfői nap a pénteki profitrealizálás korrekciójának és a rövidtávú vételi pozíciók újbóli felépítésének jegyében telt, emelkedni tudott az index, méghozzá tisztességes forgalom mellett, ami mindenképp jó jel. Volatilis kereskedésre számíthatunk a héten, az ideges kereskedők könnyen elkezdhetik rángatni az árfolyamokat. Támaszra az index a pénteki minimumnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés