Előfizetői tartalom

Mi a baj a Nokiával? - Itt a válasz

Portfolio
Úgy tűnik, hogy az erős mobilpiaci versenyben egyre elveszettebb a Nokia, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az iparági profitból egyre kisebb részesedést hasít ki a társaság. Bár az Apple iPhone-ja az eladások volumenét tekintve még messze elmarad a piacvezető Nokiától, a legutóbbi negyedévekben már az iparági profit felét tudhatta magáénak - derül ki az asymco.com adataiból.

Az iPhone megjelenésével gyakorlatilag egy új piacot teremtett az Apple, az okostelefonok piacának növekedése pedig szinte megállíthatatlannak tűnik. Nem is csoda, hogy minden piaci szereplő részesedni szeretne ebből a sikerből, az erős verseny közepette pedig úgy tűnik, hogy a Nokia lemaradozik, amit mi sem bizonyít jobban, mint a társaság legutóbbi gyorsjelentése. Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés