Előfizetői tartalom

Van még erő a piacokban? - Technikai elemzés

Portfolio
Jelentős emelkedést hozott 2010 utolsó negyedéve az európai és tengerentúli indexekben, esni mégsem tudtak a piacok, sőt, a december végi - január eleji gyengélkedést követően új csúcsokra törtek. Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy meddig tarthat még a lendület. Cikkünkben hosszabb távon vizsgáljuk a hazai és külföldi piacokat és kísérletet teszünk a fontosabb szintek azonosítására.

Dax heti Heti grafikonon jól látszik, hogy fontos ellenálláshoz közelít a DAX index, 7220 pont környékén jelentős eladói nyomásra számíthatunk. Az index 2007. augusztusában alakította ki a támaszt, majd letörte és 2008 májusában visszatesztelte a szintet. A Stochastic alapján túlvett a német piac, ám ez önmagában nem jelenti azt, hogy közvetlenül egy korrekció küszöbén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés