Előfizetői tartalom

1320 forintos PannErgy célár érkezett

Portfolio
Vételi ajánlással és 1320 forintos célárral kezdte meg a PannErgy részvényeinek követését a Buda-Cash. Véleményük szerint az elmúlt időszak eseményei (a szentlőrinci projekt sikeressége, az EIB hitelkeret elnyerése) és a további beruházások jelentős felértékelődési potenciált jelentenek. A jó sztori mellé fundamentum is került, ez pedig az elemző véleménye szerint a vételi ajánlás megfogalmazását szinte kötelezővé teszi.

A brókerház elemzője szerint a PannErgy nagy előnye lehet, hogy az energetikai szektor egy olyan szegmensében tevékenykedik, ahol könnyen konzerválhatja vezető szerepét, sem a hazai sem régiós viszonylatban jelenleg nem azonosítható további olyan versenytárs, aki a geotermia területén hasonló nagyságrendű és földrajzi lefedettségű stratégiával rendelkezik. A kockázatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés