Előfizetői tartalom

Ez még nem dotkom-lufi (TOP 10 sztori 2010-ben - 7.)

Portfolio
Igazán magára talált a válságot hatalmas készpénzállományának köszönhetően egészen jól átvészelő technológiai és internetes szektor 2010-ben, csak úgy záporoztak ránk az érdekesebbnél érdekesebb vállalati hírek az ágazatból. A fókuszban természetesen a legnagyobb tőzsdei társaságok, a Google, Apple, Microsoft és társaik álltak, de több fiatal, feltörekvő vállalat is helyet követelt magának az újságok hasábjain, élükön a már több tízmilliárd dollárt érő Facebookkal. Az biztos, hogy lesz mire figyelnünk 2011-ben is.

Újból az élen a tech szektor. Az amerikai technológiai szektor a 2008 végén kibontakozott globális tőkepiaci hisztéria csillapodását követően a leggyorsabban talpra álló iparágak között találta magát, sőt, a mélypont óta a tech vállalatokat tömörítő Nasdaq Composite index érezhetően felülteljesítette a széles részvénypiacokat. A tetszetős indexteljesítmény csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés