Előfizetői tartalom

Pozitívan értékelik az elemzők a Richter bejelentéseit

Portfolio
Alapvetően pozitívan értékeli a KBC és a Morgan Stanley elemzője a Richter utóbbi napokban bejelentett együttműködési szerződéseit. A Morgan Stanley szerint a Watsonnal kötött megállapodás 5%-kal növeli a papírok fair értékét, a KBC elemzője pedig ennek köszönhetően közel 6%-kal magasabb jövő évi nettó profitra számít.

KBC A sikeres európai klinikai teszteket követően az elemző szerint nagy esély van arra, hogy az Esmya harmadik klinikai fázisban levő kutatásai FDA engedéllyel zárulnak 2012-ben. A Watson által fizetendő 17 millió dolláros licenszdíj 3,6 milliárd forinttal növelheti majd a Richter üzemi eredményét és 5,9%-kal 2011-es nettó profitját. A Watson royalti fizetései 2012 végén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés