Előfizetői tartalom

Véget ért a klímacsúcs Cancúnban: mi lesz veled Föld?

Portfolio
Ahogy arra korábban számítani lehetett, nem sikerült átütő erejű megállapodást kötnie a világ nemzeteinek a klímavédelmi harcok jövőjéről. A nemzetközi lapok beszámolója szerint a mexikói Cancúnban tartott kéthetes tárgyalássorozatot záró dokumentum arra jó, hogy életben tartsa a hasonló csúcsok jövőbeni sikerébe vetett bizalmat.

A világ több mint 190 országának képviselője az elmúlt két hétben a mexikói Cancún városában gyűlt össze annak reményében, hogy a tavalyi - többségében sikertelennek minősített - koppenhágai klímacsúcsot követően megpróbáljon egyezségre jutni a globális felmelegedés elleni küzdelem legfontosabb kérdéseiben, nevezetesen a Kiotó Egyezmény lejártát követő időszak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés