Előfizetői tartalom

HybridBox: kis vállalat, hatalmas tervekkel

Győrbíró Tibor
Az idén debütált vállalat, a Hybridbox egy újonnan kifejlesztett program illetve hozzá tartozó hardware piacra vitelével próbál betörni a telekommunikáció piacára. Terméke, a Hybridbox egy HTPC (Home Theater PC), mely összeköti a televíziót és az internetet és új felhasználói élményt nyújt a felhasználók számára. Ennek értékesítésébe kezdett bele nemrég a vállalat, s kifejlesztett hozzá egy programot mely a zökkenőmentes használatot hivatott biztosítani. Ezzel a televízió képernyőjén lesz látható több csatorna neten elérhető műsorkínálata és hozzá kapcsolódó videók, de ez csupán a kezdet, a vállalat tervei ennél sokkal nagyratörőbbek.

Nagyszabású tervek. A vállalat által értékesített hardware, a HybridBox csak a cég életciklusának első szakaszában játszik fontos szerepet. Célja inkább a későbbi software bevezetése, az hogy megmutassa, milyen lehetőségek rejlenek benne. Hasonlóképp mint a Google által forgalmazott Nexus One, ahol jól látszottak az android képességei, de az operációs rendszer elterjedésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés