Előfizetői tartalom

Elfordultak a kötvényektől a profik

Portfolio
Bár novemberben a 280-as szintig gyengült a forint, és jelentősebb mértékben emelkedtek a hozamszintek, a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők nem helyezkedtek érdemben optimistább álláspontra a kilátásokat illetően. Három hónapos időtávon a forint árfolyama legnagyobb valószínűséggel a 280-as szint közelében fog stagnálni, vagy annál 2-5%-kal gyengébb szinteken áll majd. Az alapkezelők körében nem akadt olyan válaszadó, aki felülsúlyozandónak tartaná a kötvényeket a saját benchmarkjához képest.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aberdeen, Buda-Cash, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Dialóg, Equilor, Erste, K&H, MKB, OTP, QUAESTOR, Raiffeisen. Bár november végére a forint árfolyama egészen a 280-as szintig gyengült, az alapkezelők körében csak kismértékben nőtt a hazai fizetőeszköz árelmozdulásával kapcsolatos optimizmus. Három hónapos időtávon a megkérdezettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés