Előfizetői tartalom

Jönnek az RFV kötvények - Reagál a cég a nyugdíjpénztári változásokra

Portfolio
November 22-én kezdi a kötvényprogram második lépését az RFV, kötvényrábocsátás formájában. Ezúttal két jegyzést indít a vállalat, 2 milliárd forint értékben intézményi befektetők, 500 millió forint értékben pedig lakossági szereplők jegyezhetnek a papírokból, és túljegyzést is elfogadnak majd. A nyugdíjpénztári átalakítások miatt érintett 6-8%-nyi RFV papírra a társaság külföldi intézményi befektetőket keres, akik szükség esetén megvásárolnák a kérdéses mennyiségeket.

November 22 és december 3 között lesz jegyezhető az RFV második kötvényrészlete a lakosság részére, míg az intézményeknek november 26-ig. A futamidő 3,25 év, 2014 februári lejárattal, a kötvény hozama az előző kibocsátásnak megfelelően 10% feletti. Jegyzést 4 milliárd forintos összegig fogad el a társaság. Az effektív kamatot pénteken határozzák meg, a felár a benchmark...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés