Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat: 5,1%-ot esett az OTP, csökkent Amerika

Portfolio
Három hónapja a legnagyobb esést szenvedték el az amerikai tőzsdék, a Dow index 178 pontos csökkenéssel búcsúztatta a kereskedést és a nap folyamán 11 000 pont alatt is járt az index. A vezető amerikai indexek mindegyike másfél százalék feletti esést mutatott. A befektetők figyelmének középpontjába ma az ír adósságproblémák kerültek.

Lejtmenet az amerikai tőzsdéken. 22:15 Az irányadó amerikai indexek közül a Dow 178 pontos csökkenéssel zárta a mai kereskedést, ami augusztus 11-e óta a legnagyobb napi esés. Ez 1,6 %-os csökkenésnek felel meg, az S&P 500 index szintén 1,6%-ot veszített értékéből, a Nasdaq Composite pedig 1,8%-kal került lejjebb. A befektetők fókuszába az ír adósságproblémák kerültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés