Előfizetői tartalom

Új tevékenységet indít az Econet

Portfolio
Az econet.hu Média és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ezúton teszi közzé, hogy a kizárólagos tulajdonában álló EST Media Group Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság valamint a METACOM Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság a mai napon egymással kölcsönös szándéknyilatkozatot kötöttek üzleti együttműködés folytatásáról.

A kölcsönös szándéknyilatkozat alapján a felek 2010. december 31-ig, 50-50 százalékos részesedésük mellett közös társaságot alapítanak, amely a tervek szerint új típusú törzsvásárlói és fizetőkártya szolgáltatásokat fog létrehozni és működtetni. A rendszerrel megcélzott - elsősorban aktív fiatal - közönség egy kedvezményrendszert nyújtó szolgáltatáscsomaghoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés