Előfizetői tartalom

Óvatosabb állásponton a részvénypiaci portfólió menedzserek

Portfolio
Az egy hónappal ezelőtt készített felmérésünkhöz képest emelkedést mutat a pesszimistább hazai részvénypiaci kilátásokat megfogalmazó alapkezelők aránya, bár még így is többségben vannak azok, akik szerint a BUX index a 23,147 pontos érték +/-5%-os környezetében tartózkodhat három és tizenkét hónap múlva. Rendkívül kevés olyan alapkezelő van, aki a hazai piacról kedvencként nevezett meg részvényeket, talán ennek is köszönhető, hogy a Magyar Telekom már három említésszámmal el tudta foglalni a leginkább kedvelt részvénynek járó helyet.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aberdeen, Aegon, Allianz, AXA, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, Concorde, Dialóg, Equilor, Generali, K&H, MKB, OTP, Pioneer, Raiffeisen, RCM. Az egy hónappal ezelőtti állapothoz képest a hazai részvénypiaci kilátásokat illetően pesszimistább véleményt megfogalmazó alapkezelők arányának emelkedésére mutat rá legfrissebb felmérésünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés