Előfizetői tartalom

Megörvendeztette befektetőit a Motorola

Portfolio
Közel 6%-os pluszba lendültek a Motorola részvényei a nyitás előtti kereskedésben azt követően, hogy a társaság közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését. A cég összehasonlítható alapon számolt egy részvényre jutó eredménye 0.16 dollárra rúgott az időszakban, míg az elemzők 0.11 dollárra számítottak. A Motorola felülteljesítette a vezetőség korábbi prognózisát is, ami 0.10-0.12 dolláros EPS volt.

2009 harmadik negyedévéhez képest a többszörösére emelkedett a Motorola nettó eredménye a lezárt negyedévben: 102 millió dollárt ért el, ami részvényenként 0.05 dollárt jelent. Viszont az egyszeri tételek és a részvénykompenzációs program eredményhatásaitól tisztított, valamint a kiszervezett tevékenységeket tartalmazó EPS (ami összehasonlítható az elemzői konszenzussal)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés