Előfizetői tartalom

Az öngondoskodásban bízik az OTP

Portfolio
Az OTP Bank szakértői szerint a jelenlegi bizonytalan gazdasági környezetben a háztartások körében erősödött a biztonságra való törekvés, az emberek növelik megtakarításaikat, részben a rövid távú tartalékolás, részben az előretekintő biztonsági tartalékképzés, részben a távolabbi jövőt célzó öngondoskodó előtakarékosság okán - mondta a bank vezérigazgató-helyettese az MTI-nek csütörtökön.

Kovács Antal hozzátette, hogy ezt támasztják alá a pénzügyi és gazdaságkutató cégek elmúlt időszakban készített, megtakarításokra fókuszáló kutatásai is. A háztartások bruttó pénzügyi vagyona a 2007. évi 24.317 milliárd forint után 2008-ban 25.167 milliárd forintra, majd 2009-ben 26.938 milliárd forintra nőtt, és a prognózisok alapján az idén megközelítheti a 28.350...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés