Előfizetői tartalom

Itt a figyelmeztetés: veszélyesek az alacsony kgfb-díjak

Portfolio
Végső szakaszába érkezett a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) kgfb-tarifálójának tesztelése, mely összehasonlíthatóvá teszi az autósok számára az egyes biztosítók díjait - közölte a szervezet sajtótájékoztatóján Molnos Dániel főtitkár. Az összehasonlító portál indulásának pontos időpontját azonban még nem tudni. A MABISZ-nál úgy vélik, szűkült a biztosítók mozgástere a válság alatt, ezért minden eddiginél kiélezettebb díjversenyt hozhat az idei kfgb-kampány.

Kapcsolódó cikkünk2010.10.26 10:48 Kellemetlen meglepetések érhetik a hétvégén az autósokat (2.) Tavaly 4 millió 149 ezer szerződést kötöttek a kgfb-piacon 31 330 forintos átlagdíj mellett, utóbbiban 2007 volt a csúcsév, azóta intenzívebb lett a verseny. Összesen 1 millió 467 ezer autós váltott biztosítót a legutóbbi kötelező kampányban, szemben az egy évvel korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés