Előfizetői tartalom

Kellemetlen meglepetések érhetik a hétvégén az autósokat (2.)

Portfolio
Érdekes, ám nem feltétlenül kellemes meglepetéseket tartogat az e hétvégén startoló kötelező biztosítási kampány az autósok számára - vélik a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségénél (FBAMSZ). A szervezet várakozásai szerint a változások miatt minden korábbinál nagyobb díjszámítási láz várható, ám a váltók száma nem nő, a díjak pedig nem csökkennek tovább jelentősen. Az FBAMSZ szerint az autósok mintegy 25-30%-a kerülhet más kategóriába a teljesítmény alapú tarifálásra történő átállás miatt.

A PSZÁF erőteljes vezetői körlevele 10 pontban fogalmazta meg, a biztosítótársaságoknak miként kell az idei kampányban díjat hirdetni - említette az idei év egyik fő változását Papp Lajos, az FBAMSZ elnöke. Értékelése szerint a levél a közjót szolgálja, az egyetlen gond vele, hogy későn (bár nem végzetesen későn) érkezett. A levél hatására a hónapokkal korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés