Előfizetői tartalom

CIG Pannónia: sikerrel zárult a részvényjegyzés

Portfolio
A CIG Pannónia Életbiztosító közölte: a nyilvános részvénykibocsátás jegyzési időszaka október 25-én sikeresen lezárult. A kisbefektetői jegyzés alatt a felkínált részvény mennyiség elkelt, így a meghirdetett nagybefektetői aukcióra nem került sor. Az alábbiakban szó szerint közöljük a biztosítók közleményének további sorait, illetve a társaság hivatalos tájékoztatását.

"A Társaság sikerként értékeli, hogy ügyfelei, üzleti partnerei és a hazai kisbefektető magánszemélyek ilyen nagy számban lesznek részesei a hazai életbiztosító sikertörténetének. A hazai tőkepiac számára példaértékű, hogy a magyar értékpapírpiac körülbelül egy ötödét kitevő magánbefektetői kör nagy számban jegyzett a Társaság részvényeiből, és számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés