Előfizetői tartalom

Növelte Richter célárát a Jefferies

Portfolio
36,400 forintról 37,900 forintra növelte célárát a Jefferies International, és továbbra is alulteljesítő besorolást ad a vállalatnak. Az elemzés kitér arra, hogy a nemrég akvirált Preglem integrációja elhúzódhat ez pedig jelentős kockázatokat rejt magában, ráadásul a tranzakcióval kapcsolatban még további kérdéses pontok is vannak, amik megnehezíti a vállalat profitjának előrejelzését.

Az elemzés szerint a legnagyobb érték a Preglemben, a késői szakaszban lévő fejlesztései, ám mivel a Richternek nincsenek jól kiépített értékesítési csatornái Nyugat-Európában, a termékek felfutása több időt vehetnek igénybe a vártnál. Az elemző 2011-re 26%-os, 2012-re pedig 3%-os EPS csökkenést vár, míg 2013-ra 10%-os növekedést prognosztizál. Véleményük szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés