Előfizetői tartalom

Soros sem maradhat ki a kínai gyógyszer óriás részvénykibocsátásából

Portfolio
A vezető kínai gyógyszeripari cég jelentős részvénykibocsátást tervez a hongkongi tőzsdén, amelyből a magyar származású tőzsde guru, Soros György mellett még egyéb kínai és amerikai alapok is vásárolni kívánnak. A 741 millió dolláros pakettből Soros 40 millió dollárért vásárolna, míg a kínai életbiztosító 50 millió dollárt invesztálna a cégbe.

A kínai gyógyszergyártó holding, a Sihuan Pharmaceutical Holdings Group 741 millió dolláros részvénykibocsátásra készül Hongkongban - derül ki a Dow Jones híradásából. A vállalat 1.25 milliárd részvény eladását tervezi 3.88 és 4.6 hongkongi dollár közti áron, amely a 2011-es várt nyereségének 22.5 - 26.7-szeresét teszi ki. Noha ez az arány viszonylag magasnak számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés