Előfizetői tartalom

Az autósok háromnegyede szerint nem lesz díjcsökkenés

Portfolio
Az autósok ötöde már évi kétezer forint alatti megtakarításért is hajlandó lenne jövő évi kötelezője megkötése során biztosítót váltani, ugyanakkor csaknem háromnegyedük nem vár további díjcsökkenést az új kgfb-tarifák néhány héten belül esedékes meghirdetése nyomán - áll a kotelezo.hu portál több mint 3700 aktív internet-felhasználó körében elvégzett felmérésében.

A felmérés tanúsága szerint az autósok beletörődtek abba - a biztosítási szakemberek többsége által már jó ideje hangoztatott - ténybe, hogy a kötelező biztosítások díjának további csökkentését a biztosítók már képtelenek lennének kigazdálkodni. Erre utal legalábbis az a tény, hogy a válaszadók 38 százaléka stagnálást, 35 százaléka pedig emelkedést vár a 2011-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés