Előfizetői tartalom

Kísérteties hasonlóságok a régió biztosítási szektorai között

Portfolio
A meglévő különbségek ellenére kísérteties hasonlóságok figyelhetők meg a régió egyes országainak biztosítási szektorában, többek között jellemző az életbiztosítási adókedvezmények eltörlése, a biztosítási díjbevételek válság során tapasztalt visszaesése, a katasztrófakárok előtérbe kerülése - derült ki a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) mai konferenciájának egyik panelbeszélgetésén.

2010 első felében már növekvő díjbevételi szint jellemezte a romániai kötelező felelősségbiztosítási szektort, csakúgy mint az életbiztosításokat, a casco területén azonban ott is tovább tart a visszaesés - derült ki Florentina Almajanu, a Román Biztosítók és Viszontbiztosítók Szövetségének főtitkára szavaiból. Jozefina Záková, a Szlovák Biztosítók Szövetségének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés