Előfizetői tartalom

Kisebb sebességbe kapcsolt a légiközlekedés

Portfolio
A növekedés lassulását lehetett tapasztalni a légiközlekedésben 2010 augusztusában, sőt, a szezonális hatásokat kiszűrve júliushoz képest már visszaesést mutatott a globális nemzetközi légiforgalom - derül ki a Nemzetközi Légiforgalmi Szövetség (IATA) statisztikáiból. A legerősebb növekedést továbbra is a közel-keleti régió mutatja, míg Európában volt augusztusban a legalacsonyabb a növekedés üteme.

Lassuló ütemben bár, de folytatódott augusztusban a nemzetközi légiforgalom növekedése - derül ki a Nemzetközi Légiforgalmi Szövetség (IATA) adataiból. Az elmúlt hónapban az utasforgalom 6.4%-kal, a globális teherforgalom pedig 19.6%-kal növekedett az előző év azonos hónapjához viszonyítva. Ehhez képest az elmúlt fél évben (kivéve az izlandi vulkánkitörés miatt nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés