Előfizetői tartalom

Óriási vagyoni károk, lép az Aegon

Portfolio
Az idei év első nyolc hónapjában már 37,7 milliárd forint kártérítést fizettek a hazai biztosítók a szélsőséges időjárás okozta károkra - hangzott el az Aegon mai sajtótájékoztatóján. Kötelező egyéni katasztrófabiztosítási rendszer bevezetése helyett azonban az egyes települések és kistérségek által köthető katasztrófabiztosítási konstrukciók jelenthetik a megoldást a növekvő vagyoni károkkal szembeni védelemben - vélik a biztosítónál. A társaság idén vezérterméket vált, az új Lakás és Szabadidő Biztosítás keretében a károk jóval tágabb körére vállal térítést, a lakás-, élet, garancia-, utas- és kisállat-biztosítást pedig egy csomagban nyújtja.

Szaporodó kockázati tényezők A népesedési tényezők, a rossz letelepedési gyakorlat, a vagyonosodás és a katasztrófák klímaváltozás miatti szaporodása is közrejátszik abban, hogy egyre nagyobbak a természeti katasztrófák miatt bekövetkező vagyoni károk - mutatott rá Vereczki András, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese. Bár előfordulásukat tekintve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés