Előfizetői tartalom

Őket díjazták az alkuszok: Aegon, Generali, QBE Atlasz

Portfolio
Idén a hetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás, amelyen a hazai biztosítók és biztosítási alkuszok vitatják meg és keresnek közösen megoldásokat a biztosítási piac aktuális kérdéseire, és problémáira. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által szervezett rendezvény tegnapi nyitónapján átadták a biztosítók között zajló Szolgáltatásminőségi Verseny díjait is.

Az évről évre egyre komolyabb szakmai elismerést jelentő díj azokat a biztosítókat illeti, amelyek a független alkuszok véleménye szerint az elmúlt egy évben a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották - írja sajtóközleményében az FBAMSZ. Az idén - az előző évekhez hasonlóan - négy kategóriában három biztosító bizonyult a legjobbnak: - a személybiztosítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés