Előfizetői tartalom

Még nem késő - Ugorjunk rá az osztalékpapírokra!

Portfolio
Bár a közelmúltban ismét felerősödtek a recesszióval kapcsolatos aggodalmak, a Deutsche Bank középtávon alapvetően optimista a makrokilátásokat illetően, bár kiemelik, hogy rövid távon azért vannak kockázatok - derül ki a társaság legfrissebb európai részvénypiaci stratégiájából. Ezek kivédése érdekében a bank az osztalékpapírok vásárlását javasolja a befektetőknek, melyek között szép számmal találunk most kimagasló osztalékhozamot biztosító részvényeket.

Fókuszban az osztalékpapírok. Egy kis kitekintő Az elmúlt hetekben napvilágot látott makroadatok többségében kiábrándítóak voltak, melynek hatására a befektetőkben újból felerősödtek a recesszióval kapcsolatos félelmek. A részvénypiac, mely a múltban mindig jó előrejelző indikátora volt a gazdasági folyamatoknak, érthető módon eséssel reagált a hírekre, s bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés